Relateret indhold

Jennie 

Jennies el-tjek

Danske pornobabe, Jennie Rider, har fået nok af at se på hendes hyrede håndværkere, Nick og Bre ..

Dato:
09/10-2019

Jennie 

POV Sutter

Dejlige Jennie er en dygtig pik-sutter og her kan du komme helt tæt på hende, når hun giver et ..

Dato:
16/5-2019

Dato:  14.Aug 2016

Med Happy Ending?

Spilletid: 25:25 min

Jennie er taget til massage, fordi hun har noget med lænden og noget der strammer mellem inderlårene, og da hun ser den store massør, har hun ikke svært ved at smide tøjet og poppe spørgsmålet, så snart hun ligger på briksen.

Desværre er det med ”Happy Ending” ikke noget de gør i lige der, fortæller massøren, der spilles af Dean. Men Jennie er ikke sådan til at stoppe, når først hun ser noget, der gør hende sulten. Hun starter med at tilbyde 500 kr. til den veltrænede massør, men han siger stadig nej.

Mens Dean går på opdagelse på Jennies veltrænede og frække krop med sine store hænder, særligt helt oppe mellem inderlårene, hvor hun ”har noget”, bliver han ved med at afslå hendes tilbud. Men da endeligt hun runder de 2500 kr., må han give fortabt, og Jennie beder straks om at se, hvad hun har købt.

Frem kommer Deans massagestav, og det er utroligt, hvad den massagebriks kan holde til, for Jennie og Dean er oppe og hoppe på den i stort set alle de vinkler, der er mulige på briksen.

Om de to får en ”Happy Ending”, skal vi ikke afsløre her, men til gengæld må man sig, at de to gør det rigtigt godt sammen.

Jennie og Dean har ikke lavet scener sammen før, men det er nok ikke sidste gang, de to går efter en”Happy Ending”.

Modeller:
Jennie Rider & Dean

Fotografi:
Doktor Jones & Don LP

Klip & Grading:
Doktor Jones

Post lyd & musik:
Peter Nørgaard

Producent:
Elvira Friis