Administration og fjernelse af indhold

Vi er forpligtet til straks at håndtere og fjerne alt ulovligt eller upassende indhold, så snart det rapporteres eller identificeres af vores moderationsteam. Enhver person har ret til at anmode om fjernelse af videoer eller billeder fra vores side, hvis de er afbildet uden samtykkende eller på en ulovlig måde. Vi overvåger vores indhold døgnet rundt og træffer de nødvendige foranstaltninger for at fjerne eventuelle overtrædelser.

Der er følgende muligheder for at kontakt os:

a) Under hver film eller galleri kan man klikke "Rapportér problem" og vælge "ulovlig indhold". Herefter sendes klagen til vores moderationsteam
b) Klik på "Kundeservice", klik "Kontakt" og udfyld kontaktformular.
c) Send email til kundeservice på kundeservice@npay.dk


1. Ulovligt indhold: Støder du på ulovligt eller ikke-samtykkende indhold på vores Elvirafriis, bedes du straks kontakte vores kundesupport. Vi undersøger straks sagen og er vi enige i klagen fjernes indholdet inden for 24 timer. Alle henvendelser logges af hensyn til registrering og overholdelse af lovgivningen. 

2. Andre klager: Har du andre indvendinger om sitet, medlemskab, betalinger, etc, opfordrer vi dig lighedes til at kontakte os hurtigst muligt. Disse henvendelser vil blive håndteret inden for 2 hverdage.