Relateret indhold

Jennie 

Jennies el-tjek

Danske pornobabe, Jennie Rider, har fået nok af at se på hendes hyrede håndværkere, Nick og Bre ..

Dato:
09/10-2019

Jennie 

POV Sutter

Dejlige Jennie er en dygtig pik-sutter og her kan du komme helt tæt på hende, når hun giver et ..

Dato:
16/5-2019

Dato:  23. Oct 2016

Jennie vs Sybian II

Spilletid: 18:40 min

Jennie første ridetur på min Sybian var ikke nok for hende. Denne gang er hun tilbage og der bliver ikke holdt noget tilbage. Ja, faktisk bliver det til hele to ture med hver sin dildo på maskinen.

Jennie starter med den lilla dildo. Efter en grundig omgang glidecreme til den lilla Sybian-dildo, hopper Jennie på den kraftige sexmaskine for anden gang. Selv om hun starter på laveste niveau, går der ikke længe, før hun får svært ved at skjule sin ophidselse.

Snart kaster hun sig frem og tilbage for at få størst mulig nydelse, mens der fra tid til anden lige bliver justeret hastighed og effekt på dyret.
Undervejs bliver der også lige tid at Jennie kan få smurt sine bryster og overkrop ind i olie, så hun glinser som en græsk gudinde. Hendes egne berøringer af sig selv gør hende bare endnu mere ophidset og der går ikke længe, for hun ikke kan styre sig mere og kommer i en overraskende kraftig sprøjteorgasme.

Endnu voldsommere går det for sig, da Jennie tager sin tredje tur på Sybian’en. Denne gang med en hudfarvet dildo. Her mister hun fuldstændig kontrollen og kommer i en voldsom og meget våd sprøjteorgasme.

Model:
Jennie Rider

Fotografi:
Doktor Jones & Don LP

Klip: Don LP

Grade: Doktor Jones

Post lyd: Peter Nørgaard

Producent: Elvira Friis