Relateret indhold

Jennie 

Jennies el-tjek

Danske pornobabe, Jennie Rider, har fået nok af at se på hendes hyrede håndværkere, Nick og Bre ..

Dato:
09/10-2019

Jennie 

POV Sutter

Dejlige Jennie er en dygtig pik-sutter og her kan du komme helt tæt på hende, når hun giver et ..

Dato:
16/5-2019

Dato:  14. May 2017

Jennie knalder balloner

Spilletid: 27:57 min

Jennie er i et rum fyldt med balloner og smiler frækt, for hun glæder sig til kinky lege med dem. Hun vil gerne gnubbe sig op af dem, hoppe på dem og kan heller ikke vente med at se hvad der er indeni, hvis hun sprænger dem.

Kan hun overhovedet lide at knalde balloner? Jennie prøver sig frem, for hun er nysgerrig og liderlig. Lille ballon, blå ballon, stor ballon, rød ballon.

Hun lægger sig oven på dem og presser sine bløde former imod de farverige og spændte balloner. Men hvad er nu det som er inden i en af dem? Det er noget der kan få den store orange ballon til at summe og Jennie til at stønne. Hun sætter sig på gulvet, midt imellem de store farverige balloner og onanerer med sin lille nyudsprungne vibrator-ven, der kilder imellem hendes ben.

Hun finder også en ballon, som vil få dig til at se stjerner. Den er gennemsigtig og inden i den er der et lille kamera, der filmer Jennie lige op i fissen. Det summer imellem hendes ben, hun stønner, ballonerne knirker og lige pludselig får Jennie en sprøjteorgasme, så hun glider rundt på gulvet i sine safter.

Model:
Jennie Rider

Fotografi:
Don LP & Sorte Slyngel

Klip: don LP

Grade: Doktor Jones

Location: Glostrup

Producent: Elvira Friis