Relateret indhold

Elvira, Sanna, Misse 

De bedste cumshots

Her kan du se ALLE de bedste cumshots fra min side i een video! Her vises 30 minutter med udel ..

Dato:
17/5-2023

Elvira 

Cumshot samling 2

Se mig få sæd i mit kønne ansigt igen og igen ;) Her får du min cumshot samling i en opdater ..

Dato:
01/11-2020

Dato:  20.Sep 2015

Elviras skumbad

Spilletid: 10:25 min

Efter en varm sommerdag på Lanzarote trænger jeg til et dejligt skumbad. Jeg har været forbi en negledame og fået en dejlig pedicure. Nu er mine frække fødder helt klar til at komme i karbad. Er der noget jeg elsker, så er det et frækt varmt og skummende karbad efter en dag med fod-forkælelse.

Se mine fødders følsomme vej ned i det varme vand. De søde hvide strømper med hjerter er klippet op, så du nemmere kan se tæerne med den røde neglelak. Skummen frister mig og jeg vrider mig mens jeg gnider mig ind i al sæbeskummen. Sikke en fræk følelse, det er når skummen rammer huden og det varme vand lader mine fødder slappe af efter en dag med lange gåture. Jeg løfter mine fødder op over skummen, så du kan nyde mig sæbe dem stille og roligt ind. Først fødderne og derefter også lillepige-strømperne med hjerter. Imens jeg ligger i skummen bliver jeg utroligt tændt og jeg får lyst til at lege med andet end kun mine fødder for dig.

Jeg skummer mine naturlige bryster ind mens jeg masserer dem. Under skummen finder jeg en gennemsigtig, hård glasdildo. Mon den føles som en ekstra hård pik? Jeg sutter intenst på den så den er klar til at lege med min liderlige fisse. Glasdildoen smutter ned i karbadet igen og nu kan du se mig stønne. Mon jeg leger med glas dildoen for dig under skummen? Jeg håber du er blevet pirret ved tanken og jeg sætter mig efter lidt op på badekarskanten, så du får lov til at sidde på første parket bag skærmen, mens jeg tilfredsstiller min stramme, våde fisse med den flotte glasdildo. Jeg stønner og lader også glasdildoen glide over min følsomme klitoris.

I badekarret igen nyder jeg dildoen først bagfra og derefter stående. Så sætter jeg mig igen i vandet og finder en rød og hvid slikkepind frem, der matcher de uskyldige strømper på mine fødder. Jeg sutter lystigt på slikkepinden mens du kan se mig onanere endnu mere med den hårde, krævende glasdildo. Jeg kommer i et højt støn og nyder derefter varmen i vandet og den behagelige følelse af skummen.

Nyd de røde frække fødder og min våde fisse i denne skumscene fra Lanzarote

Model: Elvira Friis
Foto/Grading: Doktor Jones
Klip: Elvira Friis
Post-lyd: Peter Nørgaard
Beliggenhed: Lanzarote
Producent: Elvira Friis