Relateret indhold

Elvira, Sanna, Misse 

De bedste cumshots

Her kan du se ALLE de bedste cumshots fra min side i een video! Her vises 30 minutter med udel ..

Dato:
17/5-2023

Elvira 

Cumshot samling 2

Se mig få sæd i mit kønne ansigt igen og igen ;) Her får du min cumshot samling i en opdater ..

Dato:
01/11-2020

Dato:  17.Jun 2019

Stor, større, størst

Spilletid: 18:30 min

Efter næsten to års pause er jeg endelig tilbage foran kameraet. Jeg har taget hvidt Calvin Klein-bomuldsundertøj på og fundet to af min største dildoer frem. Den mindste er 23 cm og den største er 41 cm.

Jeg var meget i tvivl da jeg valgte dildoerne, om de ville kunne komme op i min lille stramme fisse, de er jo vildt store :-O Uden at teste dem før vi filmede, gik jeg i gang, først med mine lange fingre, så med den mindste diller og derefter med den helt store kæmpepik. Den største var så tung, at jeg fik ondt i armen og blev nødt til at bruge min fod på enden af dildoen til at kneppe mig selv hårdere og hurtigere. Det var en meget overvældende fornemmelse at være så fyldt ud og få orgasmer samtidig, men da jeg først fik dem op havde jeg svært ved at stoppe igen.

Jeg elsker en udfordring, så det er lige mig, at gøre noget jeg ellers ikke tror jeg kan. Kæmpepikken gjorde lidt ondt, men det kan jeg godt lide så smerten gjorde bare det hele meget frækkere!

Jeg har glædet mig utrolig meget til at dele denne video med jer! <3 Hvad synes du skal jeg lave i min næste film? Send endelig ønsker, det kan du gøre her: http://elvirafriis.dk/fan/contact (du skal være logget ind på hjemmesiden for at skrive)

Hvor mange orgasmer fik jeg? Se med og tæl dem :)

Model: Elvira Friis

Foto/grading: Doktor Jones

Klip: Elvira Friis

Producent: Elvira Friis