Relateret indhold

Jennie 

Jennies el-tjek

Danske pornobabe, Jennie Rider, har fået nok af at se på hendes hyrede håndværkere, Nick og Bre ..

Dato:
09/10-2019

Jennie 

POV Sutter

Dejlige Jennie er en dygtig pik-sutter og her kan du komme helt tæt på hende, når hun giver et ..

Dato:
16/5-2019

Dato:  26.Feb 2017

Den er lidt stor...

Spilletid: 20:03 min

Jeg har givet min veninde Jennie en rigtig sjov opgave, nemlig at putte store ting op i sin fisse! Hvor meget kan hun tage? Hvornår er en dildo for stor til denne sprøjte-prinsesse? Det har hun heldigvis sagt ja til at finde ud af – og smilet på hendes læber afslører, at hun glæder sig.

På et rullebord ligger syv dildoer klar, den ene større end den anden. Alt fra normal penis-størrelse til en brutal kæmpedildo formet som to arme! Jennie starter forsigtigt med en normal størrelse, hendes stramme fisse må jo varmes op. Hun lægger sig til rette i sofaen, frækt klædt i bundløs lingeri, og spreder sine lange ben, så dildoen kan glide ubesværet op.

Denne størrelse kender hun vist godt, så må hun jo prøve en, der er lidt mere udfordrende. Den næste dildo er størrer, men Jennies fisse udvider sig, og hun prøver en endnu størrer: Først rider hun en nubret blå dildo, så en stor pink krabat, derefter en hudfarvet kæmpe - og så bliver hun rigtigt tændt. Jennie vil prøve en latex fist, men er det muligt? Og vil den få hende til at sprøjte? Hun aner det ikke – og det er ikke engang den største dildo på bordet!

Model:
Jennie Rider

Fotografi:
Doktor Jones & Don LP

Klip & grade: Doktor Jones

Legetøj: Sexshop.dk

Producent: Elvira Friis