Relateret indhold

Laura 

CNFM sex

Labre Laura har fanget en frisk fyr. Hun har hevet alt tøjet af ham og trækker ham ind i elskov ..

Dato:
03/6-2020

Laura 

Lauras POV blowjob

Se med, når dygtige Laura sutter og forkæler en heldig diller til den sprøjter i hendes varme, ..

Dato:
21/2-2020

Dato:  13.Sep 2015

Svensk massage

Spilletid: 24:32 min

Lauras iskiasnerve driller og hun tager derfor en tur forbi hendes yndlings massagesalon. Her bliver hun mødt af svenske Samson, som hun får af vide er særdeles grundig, og har helt specielle kompetencer, når det drejer sig om, at løsne spændinger op.
Han går blidt i gang med at massere hendes ryg, hvorefter Laura kærligt leder hans hænder og opmærksomhed ned imod hendes baller. Her er han ikke nærig med olien, og tager godt fat om begge baller, mens Laura sukker tungt af nydelse. Samson beder Laura vende sig om, for at han også kan massere hendes bryst muskulatur lidt. Et tilbud Laura bestemt ikke takker nej til. Han drypper olie på hendes store fyldige bryster, og masserer dem begge med kærlige, dog faste tag. Laura lægger sig ekstra godt til rette, og nyder Samsons bløde hænder.
Hun begynder, at lade sine fingre glide stille op og ned af Samsons højre bukseben.
Inden længe er det ikke svært, at ane bulen i hans bukser. Han kan ikke dy sig, og tager pikken frem og putter den ind i Lauras mund. Hendes bløde læber lukker sig om skaftet, og han bevæger sig rytmisk ind og ud af hendes mund. Med ynde demonstrerer hun, hvordan hun er i stand til, at tage Samsons store mørke pik helt til roden. Det tænder Samson, som begynder at føre sine fingre ind og ud og Lauras våde fisse. Han spørger hende galant om hun ikke også trænger til en anden slags massage. Hvilket Laura absolut mener at hun gør, og kort efter er Samsons stive pik oppe i hende. Han knepper hende først stående, så på briksen, og stående igen. Temperaturen stiger, og på trods af nogle få sproglige udfordringer, er luften tyk af lyst og passion.
Vil du opleve Samson og Lauras glohede kemi? Så tag et smugkig med ind i massagerummet.

Modeller: Laura & Samson
Foto: Dr. Jones & Don LP
Klip: Doktor Jones
Post-lyd: Peter Nørgaard
& Moses Fiellau
Beliggenhed: KBH SV
Producent: Elvira Friis