Relateret indhold

Samantha 

Samantha i Olie

Søde Samantha vil forkæle sig selv med en lille intimmassage. Hun er nøgen, kun i stilletter, e ..

Dato:
12/2-2017

Samantha 

Samantha og Helle

Søde og uskyldige Samantha hygger sig i sengen iført meget lidt tøj, mens hun leger med sin ynd ..

Dato:
31/7-2016

Dato:  13.Dec 2015

Slem julemand

Spilletid: 22:59 min

Den uskyldige pige Samantha er kommet på besøg hos julemanden for at fortælle ham om, hvad hun har ønsket sig I år. Hun sætter sig på benet af Hr. Jul og han spørger hende ”Har du været en artig pige i år, Samantha?” Det bliver starten på hed julelir, for hvad den legende Samantha ikke ved er at julemanden ikke er som alle andre julemænd.
På bordet har julemanden et væld af gaver og han spørger slanke, sexede Samantha med det søde lillepige-udseende om hun vil have en slikstang først. Imens hun går igennem hver gave, lurer den lumre julemand på hendes flotte fortrin. Han har blandt andet frække briller med, en ballon der skal teste hendes suge-evner, ja julemanden er god til lummertale, slik som afleder hendes opmærksomhed og en ekstra stor pakke. Den store pakke er dog den mest spændende synes den frække lillepige Samantha, som ikke kan vente på den. Hun får den først til sidst.
I pakken er noget hårdt og blødt, der får hendes øjne til at lyse og giver hende lyst til at sutte godt og dybt på den lumre julemands pik. Sådan lykkedes det julemanden at komme helt til måls med sit frække foretagende og få en fræk pige overtalt til kinky-julemandssex op til jul. Hun sutter så godt hun har lært, hvorefter hun vender sig om på alle fire i den bløde sofa og lader den kærlige men bestemte julemand tage hende bagfra. Han smækker hende i måsen, så hun ved at han mener det og det virker som om at brunetten kan lide det. Derfra går det til fræk hed lir i liggende position til lidt ridende sex og til sidst kommer julemanden dybt i den smukke, uskyldige Samantha mens hun ligger der på sofaen og stønner lystigt.

Modeller:
Samantha & Robin

Foto:
Doktor Jones, Elvira Friis & Don LP

Klip:
Elvira Friis

Grading:
Doktor Jones

Post lyd & musik:
Peter Nørgaard

Producent:
Elvira Friis

Beliggenhed:
Virum