Relateret indhold

Misse 

Blå hår og rygning

Rygning dræber, men nogle finder det sexet og dekadent, at se på en dejlig dame, der ryger. He ..

Dato:
19/6-2023

Elvira, Sanna, Misse 

De bedste cumshots

Her kan du se ALLE de bedste cumshots fra min side i een video! Her vises 30 minutter med udel ..

Dato:
17/5-2023

Dato:  10.Apr 2016

Sexet Stedmor

Spilletid: 36:24 min

Misse kysser og hygger med kæresten hjemme på pigeværelset. Hun er liderlig og vil gerne have sex, men der er bare et problem. "Vi skal altså være lidt stille, for min stedmor er hjemme." Det er kæresten med på, og Misse giver hans pik lidt læber og tunge. Men måske er suttelydene for høje, for pludselig står sexede Stedmor Silvia i døren og kigger på.

Misse bliver forlegen, men sutter videre - hun er for tændt til at holde igen - og det kan stedmoderen godt fornemme. "Er det frækt?" siger Silvia med et smil - "må jeg prøve?" Misse deler gerne sin kærestepik, og så har både Silvia og Misse hænder og læber om det hårde skaft. Pudselig er familiehyggen næsten frækkere end loven tillader - og nu da stedmor er en del af legen, kan de alle larme så højt og liderligt, de vil.

Misse og stedmoderen knalder med kæresten på skift. De udveksler hede kys - Misse leger med sin stedmors glatte og våde fisse, giver den finger og slikker den, mens de begge stønner af vellyst. Silvia er en god stedmor og deler ud af sin sex-erfaring - hun lærer lille Misse at sutte, at ride sin kæreste og at spoone. Men de må skynde sig, far kan komme hjem, når som helst.

Modeller:
Misse Jensen, Silvia F & Dean

Foto:
Doktor Jones, Elvira Friis & Don LP

Klip & grading:
Doktor Jones

Post Lyd:
Peter Nørgaard

Producent:
Elvira Friis