Relateret indhold

Elvira, Sanna, Misse 

De bedste cumshots

Her kan du se ALLE de bedste cumshots fra min side i een video! Her vises 30 minutter med udel ..

Dato:
17/5-2023

Sanna 

Cumshot samling

Når man tæller Sannas gangbangs med, må jeg konstatere at hun må betragtes som dronning af cums ..

Dato:
24/2-2023

Dato:  20.Aug 2017

Sannas slavepik

Spilletid: 18:01 min

Svenske Sanna Rough er med på alt det frække. Særligt når det er ekstra kinky. Her kan du se hvordan hun kan dominere en rigtig mand, så han får lov til at underkaste sig hende.. At få ham til at behage hende og kravle for hendes fødder men også bruge hans pik når hun har lyst.. Det er det, der i dominans kaldes femdom. Velkommen til Sannas syndige univers for ulydige slaver.

Sanna er klædt i en sort uniforms kjole med selvsiddende, lange sorte læderhandsker, plateau stilletter og hun har slaven i kort snor og halsbånd. Hun trækker slavedrengen ind på den hvide pornosofa og lader ham mærke lidt af nydelsen, ved at slikke og sutte på hans slavepik, mens dominatrix Sanna glæder sig til at mærke ham.

Den syndige Domina lader slaven smage den forbudte frugt og lader ham kneppe hendes våde, fisse til hendes behag. Hun ved det kun gør ham mere vild efter hende, at hun kan stoppe når som helst. Hun har magten, selv når han ligger på maven og slikker hendes fisse til hendes fornøjelse, mens hun smækker hans baller røde og varme af lyst.

Se med når Sanna Rough opnår frække orgasmer som domina med slavepikken Robin.

Modeller:
Sanna Rough & Robin

Fotografi:
Doktor Jones & Sorte Slyngel

Klip & Grade: Doktor Jones

Producent: Elvira Friis