Relateret indhold

Elvira, Sanna, Misse 

De bedste cumshots

Her kan du se ALLE de bedste cumshots fra min side i een video! Her vises 30 minutter med udel ..

Dato:
17/5-2023

Sanna 

Cumshot samling

Når man tæller Sannas gangbangs med, må jeg konstatere at hun må betragtes som dronning af cums ..

Dato:
24/2-2023

Dato:  16.Oct 2016

Sannas Anal massage

Spilletid: 16:54 min

Svenske Sannas krop af fyldt at spændinger. Så derfor skal hun til massør. Men lur os om det ikke er nogle lidt andre steder end normalt spændingerne sidder. I hvert fald udvikler massagen sig i en noget anden retning end normalt.

Sanna har fået ondt i læggene af at træne. Men det behøvede hun jo sådan set ikke at stille nøgen op til massagen for. Hun behøvede vel heller ikke svinge så meget rundt med hendes kæmpebryster, ligesom det vel ret beset ikke var nødvendigt at smide hendes lille, frække g-streng og stoppe den i lommen på massøren, for at få masseret læggene.

Det varer da heller ikke længe før det er helt andre dele af hendes krop, massøren tager under kærlig behandling. For der er tydeligvis spændinger helt andre steder end i læggene – og det kan en driftig massør også sagtens kurere.

Det kræver naturligvis, at massøren også smider tøjet og tager den indbyggede massagestang i brug indvortes på den frygteligt opspændte Sanna. Efter en gang oral massage, finder massøren ud af, at det er længere bagtil at spændingerne sidder. Så derfor må Sanna også have en gang anal massage af den mere intense slags. Det synes begge parter gevaldigt om. Så mon ikke Sannas massage bliver helt uden regning.

Model:
Sanna Rough

Fotografi:
Doktor Jones & Don LP

Klip:
Don LP

Grading:
Doktor Jones

Post Lyd:
Peter Nørgaard

Producent:
Elvira Friis