Relateret indhold

Sanna, Kitty 

Sanna får med Kittys..

Slemme, slemme Sanna har været uartig! Hun har fået halsbånd på og Kitty trækker hende gennem r ..

Dato:
02/2-2020

Sanna 

Pilates-pik

Det er ikke let at koncentrere sig om pilates-instruktioner, når man har jyske The Beast som in ..

Dato:
03/9-2019

Dato:  22. Jan 2017

Oppustelig numseleg

Spilletid: 11:23 min

Sanna Rough elsker anal leg. Heldigt for os! Den svenske brystbombe er nemlig kommet på besøg i frækt lingeri og højhælede sko, udstyret med en oppustelig buttplug – hun glæder sig til at se, hvor stor den kan blive oppe i hendes røv. Sanna er frisk, fuld af energi, og hendes krop er klar som altid.

Sanna vender sin veltrænede numse til os og giver hullet med glidecreme. ”Så kold den er,” siger hun glad. Trussen trækkes til side og buttplug'en indsættes i hendes numsehul uden besvær. Sanna klemmer den lille pumpe, og buttplug'en vokser og vokser inde i hende. Hun sukker, det føles godt, hvor stor den er nu? Den frække brunette trækker langsomt i buttplug'en, hendes røvhul spiles godt ud og den oppustede plug ryger ud med et svup.

Sanna slikker sin buttplug ren for safter, lukker luften ud og prøver igen. Hun giver pumpen klem med den ene hånd, mens den fri hånd styrer en stor, sort dildo, eller fingrene leger med hendes glatte og våde fitta. Sanna bliver totalt liderlig. Det er vildt, så meget plads hun har oppe i sin numse. Hun spreder sine baller og hiver den oppustede buttplug ud igen og igen.

Model:
Sanna Rough

Fotografi:
Doktor Jones & Don LP

Klip: Doktor Jones

Grading: Doktor Jones

Producent: Elvira Friis