Relateret indhold

Misse 

Blå hår og rygning

Rygning dræber, men nogle finder det sexet og dekadent, at se på en dejlig dame, der ryger. He ..

Dato:
19/6-2023

Elvira, Sanna, Misse 

De bedste cumshots

Her kan du se ALLE de bedste cumshots fra min side i een video! Her vises 30 minutter med udel ..

Dato:
17/5-2023

Dato:  10.Jan 2016

Oppustelig Fornøjelse

Spilletid: 12:02 min

Misse elsker store, hårde sexmaskiner og jeg har lige udvidet min maskinpark med Louisiana Lounger, da hun spørger om vi ikke snart skal have en fræk date. Sexmaskinen med det uskyldige udseende er egentlig en oppustelig pude med en meget kraftig motor og dildo. Hun er frisk på at prøve at blive spændt fast på maskinen, for at prøve at blive modvilligt til at tage så meget af den som muligt.

Den lækre brunette er iført frække, hvide og åbne strømpebukser, så du har godt udsyn til både strømpebukser og den sexmaskinens bevægelser i hendes våde fisse. Hun spænder sig først fast til maskinen og derefter fører hun dildoen indenfor i fissen. Så griber hun den lille, smarte fjernbetjening og nu starter den hede oplevelse for den danske vildkat, der er med på lidt af hvert. Hun ser meget overrasket ud da hun først starter maskinen, men hun får hurtigt mod på mere. Hun skruer op for tempoet, som dildoen bevæger sig med og hendes støn intensiveres hurtigt. Det er tydeligt at hun kan lide sexmaskinens frække behandling.

Hun nyder den hårde sexmaskine liggende på ryggen på den bløde, oppustelige madras samt i doggy style og får flere intense orgasmer mens hendes krop spjætter. Hun er fastspændt og må tage det der kommer til hende fra maskinen.

Model:
Misse Jensen

Foto:
Doktor Jones, Elvira Friis & Sorte Slyngel

Klip:
Elvira Friis

Grading:
Doktor Jones

Post lyd:
Peter Nørgaard

Beliggenhed:
Glostrup

Producent:
Elvira friis