Relateret indhold

Misse 

Blå hår og rygning

Rygning dræber, men nogle finder det sexet og dekadent, at se på en dejlig dame, der ryger. He ..

Dato:
19/6-2023

Elvira, Sanna, Misse 

De bedste cumshots

Her kan du se ALLE de bedste cumshots fra min side i een video! Her vises 30 minutter med udel ..

Dato:
17/5-2023

Dato:  18.Oct 2015

Misse vs. Sybian

Spilletid: 14:33 min

Jeg har udfordret sexede Misse til en tur på min sybian. En fræk veninde-aften i mit pornohus udviklede sig, og jeg viste hende sexmaskinen og fortalte om mine andre veninder, der havde prøvet den. Misse er en vildt fræk Missekat og hun hoppede på med det samme til glæde for mig og forhåbentlig også dig. Jeg har ladet maskinen stå på et blødt lammeskind, så hendes smukke fødder og knæ får noget blødt at hvile på undervejs.
Nu er hun klar til at teste maskinen for dig. Misse sætter sig med skepsis i øjnene op på sybianens saddel. Hun sætter sig langsomt ned over den hudfarvede special-dildo og tænder for sexmaskinen. Der går ikke længe, før du kan se overraskelsen og nydelsen i hendes øjne. Hun stimulerer sine følsomme brystvorter med sine feminine hænder, mens hun stønner lystigt på sin karakteristiske måde.
Senere er nysgerrige, slanke og liderlige Misse nødt til at skrue op for maskinen. Hun har svært ved at komme til at sidde med benene over skrævs for at få fat i fjernbetjeningen, men det lykkedes hende efter lidt tid. Du kan se vibratordelen blive mere og mere vibrerende, mens hun stønner og vrider sig mere og mere. Imellem alle orgasmerne begynder hun at ride maskinen, som kraftigt kræver endnu flere orgasmer af hende. Hun smider net toppen for at være nøgen foruden de lyserøde knæstrømper. Hun stønner højlydt og må ned på alle fire, da hun får sin sidste, voldsomme orgasme. Hendes mave bevæger sig, fordi orgasmen er så voldsom, at musklerne omkring underlivet laver store bevægelser.
Hun stiger af min sybian og der viser sig en stor pøl af safter fra hendes liderlige, våde fisse. Den frække Missekat har sprøjtet livligt under turen.
Se Misse få de voldsomme orgasmer i denne scene fri for facader.

Model: Misse Jensen

Foto:
Doktor Jones & Elvira Friis

Klip: Elvira Friis

Grading: Doktor Jones

Post lyd: Peter Nørgaard

Lokation: Glostrup

Producent: Elvira Friis