Relateret indhold

Samantha 

Samantha i Olie

Søde Samantha vil forkæle sig selv med en lille intimmassage. Hun er nøgen, kun i stilletter, e ..

Dato:
12/2-2017

Samantha 

Samantha og Helle

Søde og uskyldige Samantha hygger sig i sengen iført meget lidt tøj, mens hun leger med sin ynd ..

Dato:
31/7-2016

Dato:  24. Apr 2016

Lystig Looner

Spilletid: 23:52 min

Jeg har stillet den altid eventyrlystne Samantha Simonsen overfor en ny seksuel udfordring. Hun skal prøve en dag som fræk looner med de sexede latexballoner. Samantha var frisk med det samme og jeg havde glædet mig til, at finde ud af, om hun er popper eller non-popper. Altså om hun synes det er frækt at springe balloner eller lade dem forblive oppustede.

Den sexede, slanke Samantha med det frække glimt i øjet lægger sig på de farvede, gennemsigtige balloner og ruller sig på dem. Ballonerne ruller og bevæger sig. Hendes glatbarberede fisse bliver på et tidspunkt våd efter at have siddet på ballonen. Da hun ser det, får hun lyst til at slikke det af den store, bløde ballon. Se også hendes smukke fisse igennem den fleksible latexballon, da jeg har lagt et go-pro kamera ind i en af ballonerne så du kan se med, når varmen stiger og hun bliver liderlig.

Den vovede popper Samantha puster endnu en ballon op, mens hun nyder vibrationerne fra en lille, lyserød vibrator. Den smukke høje pige med de naturlige bryster har en looner gemt i maven og hun må have en orgasme. Hun forsøger med sammenknebne øjne og kroppen tilbagelænet på den store, behagelige latexballon at nå klimaks, men den lille vibrator er ikke nok så hun må have fat i den store magicwand...

Samanthas første kinky oplevelse som looner. Det må siges, at den eventyrlystne naturlige pige måske har en rigtig looner gemt i maven.

Model:
Samatha Simonsen

Fotografi:
Doktor Jones & Elvira Friis

Klip & grading
Doktor jones

Post lyd:
Peter Nørgaard

Balloner:
nordiclooners.com

Producent: Elvira Friis