Relateret indhold

Samantha 

Samantha i Olie

Søde Samantha vil forkæle sig selv med en lille intimmassage. Hun er nøgen, kun i stilletter, e ..

Dato:
12/2-2017

Samantha 

Samantha og Helle

Søde og uskyldige Samantha hygger sig i sengen iført meget lidt tøj, mens hun leger med sin ynd ..

Dato:
31/7-2016

Dato:  01.Nov 2015

Leg med Samantha

Spilletid: 17:26 min

Mørkglødede Samantha har et helt særligt smil, når hun bliver liderlig. Det ser hendes ven, der er på besøg, da hun sidder I den hvide stol og slapper af. Han beslutter sig for at forkæle brunetten, der tænder på fart over feltet. Allerede her, kan du glæde dig til en scene, hvor Samantha viser følsomhed og sjæl, mens du oplever hende I en intim stund.

Stuen bliver hurtigt omdannet til centrum for syndig forkælelse af Samantha og du som seer kan komme helt tæt på, når de to frækkerter nyder hinanden. Han afklæder den unge dame, for derefter at tirre hendes liderlige, velskabte klitoris. Hun stønner lystigt, læner sig tilbage og lader musklerne åbne sig op, så han kan få sine fingre op I hende for at ramme hendes følsomme g-punkt. Hendes klassiske, skingre støn kommer mere og mere til udtryk, som den passionerede fyr får hende varmet godt op.

Hendes brystvorter skal ikke snydes, så han både slikker og bider I dem. Samantha får en rigtig full-service oplevelse, hvor den unge kvinde læner sig mere og mere tilbage. Til sidst finder han en Fairy Exceed magic wand vibrator, som er markedets kraftigste, og lader hende komme til vibrationerne på hendes klitoris, mens han masserer hendes følsomme g-punkt.

En rigtig følsom onani film, hvor du kommer tæt på smukke Samantha.

Modeller:
Samantha & Robin

Foto:
Doktor Jones, Elvira Friis & Sorte Slyngel

Klip & grading: Doktor jones

Post lyd: Peter Nørgaard

Beliggenhed: Virum

Producent: Elvira Friis