Relateret indhold

Misse 

DP i dagligstuen

Slemme Misse har fået sin vilje. Hun har lokket de 2 frække fyre, Bredo og Simon hjem i sofaen ..

Dato:
17/12-2020

Misse 

Bollegynge pegging

Frække Misse og Simon er kommet i studiet for at knalde og Misse har forberedt en kinky overras ..

Dato:
28/9-2020

Dato:  18. Dec 2016

Julemandens hjælper

Spilletid: 24:02 min

Juleaften nærmer sig med hastige skridt. Vi håber, at du venter ligeså spændt som os til at se, hvilke gaver julemanden kommer med i år. I mellemtiden kan du nyde en tidlig pakke fra mig, en fræk julefilm, hvor Nissepigen Misse tager sig kærligt af den trætte julemand Samson.

Så meget kulde og sne og steder, man har været. At være julemand er ikke nemt. I videoen ser man den hvidskæggede herre vende hjem fra årets længste arbejdsdag, og pruste og stønne og hoste af udmattelse. Heldigvis kan han med en lille klokke tilkalde Nissepigen Misse, som straks kommer med et smil og en spids, kun iklædt frækt rødt lingeri, stiletter og nissehue.

"Der er så meget stress," klager julemanden, men ikke længe, Nissepigen går i gang med at massere de ømme skuldre og fødder, tager bukserne af den udmattede julemand og giver ham en dejlig saftig julesutter. Humøret letter. Julemanden genvinder sine kræfter og giver Misse med sin store, tykke julestok, så hun stønner af vellyst. Det bliver til herlig juleknep for dem begge, og man finder ud af, hvorfor julen er glædelig – for det er det skam i denne video.

Modeller:
Misse Jensen & Samson

Fotografi:
Doktor Jones, Elvira Friis & Don LP

Klip: Don LP

Grade: Doktor Jones

Producent: Elvira Friis