Relateret indhold

Misse 

Blå hår og rygning

Rygning dræber, men nogle finder det sexet og dekadent, at se på en dejlig dame, der ryger. He ..

Dato:
19/6-2023

Elvira, Sanna, Misse 

De bedste cumshots

Her kan du se ALLE de bedste cumshots fra min side i een video! Her vises 30 minutter med udel ..

Dato:
17/5-2023

Dato:  27.Sep 2015

Handy-woman

Spilletid: 13:49 min

Hvem elsker ikke en handy-woman? Frække Misse skal have sat dørkam i og renoveret væg og selvfølgelig har den kreative kvinde hænderne skruet rigtigt på.
Håndværker Misse kan nemlig gå til hånde med hammer, skruetrækker og målebånd, når det gælder det store husprojekt.
Danske Misse er ved at måle op til en ny dør, da hun pludselig bliver liderlig og vrider sin velformede krop midt i døråbningen. Hun tager en pause for at nyde sig selv og fører hånden ned til fissen og derefter videre til lommen. I lommen finder hun rørtangen og kåde, vilde Misse får lyst til at pirre sin våde fisse med tangen. Tangen er ikke nok for den trængende brunette som bevæger sig over til arbejdsbordet. Lænet ind over bordet vrikker og bevæger hun hele kroppen, så alle de erogene zoner bliver varmet op. Mon hun fantaserer om at blive taget i en doggy style nu?
Hun griber værktøjskassen og finder hammeren. Nysgerrige Misse prøver om hammeren er et godt sexlegetøj. Hun knepper den, men bliver enig med sig selv om at prøve det næste værktøj i kassen. Da hun knepper skruetrækkeren og spændenøglen stønner hun velfornøjet med et særligt, intenst blik i øjnene. Mens hun ligger der på arbejdsbordet kommer hun i tanke om boremaskinen med den bløde, pink dildo. De sultne, liderlige øjne betragter boremaskinen mens hun tænder for den og dildoen drejer rundt i et tempo, der bare må nydes i hendes smukke, solbrune fisse. Hun nyder dildoens rotationer og finder en lille lampe frem, som lyser hendes følsomme klitoris op. Hun stønner højlydt og til sidst kan hun ikke holde til mere. Hun må komme og med et drilsk, velfornøjet blik når hun klimaks.
Vil du se med, når Misse trækker i håndværkertøjet og renoverer sit hus? Bliv fluen på væggen når du ser denne hede, intense sexscene med den sexede håndværker Misse.

Model: Misse Jensen

Foto:
Sorte Slyngel og Don LP

Klip: Elvira Friis

Grading: Doktor Jones

Post lyd: Peter Nørgaard

Beliggenhed: Hvidovre

Producent: Elvira Friis