Relateret indhold

Misse 

DP i dagligstuen

Slemme Misse har fået sin vilje. Hun har lokket de 2 frække fyre, Bredo og Simon hjem i sofaen ..

Dato:
17/12-2020

Misse 

Bollegynge pegging

Frække Misse og Simon er kommet i studiet for at knalde og Misse har forberedt en kinky overras ..

Dato:
28/9-2020

Dato:  29. Nov 2015

Første pige-pige

Spilletid: 35:36 min

Jeg har æren af at præsentere Realitybaben Nicole Brøgglers første pige/pige scene. Denne lesbiske scene er også vildkatten Misses første scene med en kvinde, så det er en helt speciel intens scene.

De to skolepiger, Misse og Nicole, har smidt sig på sengen efter en lang dag. De har fundet to lækre slikkepinde frem som de sutter godt på, mens de leger med deres smartphones. Nicole Brøggler, der er kendt for topløse billeder i bylivet, viser hendes smukke veninde et frækt billede på telefonen, mens hun prøver at overtale hende til at få taget et frækt billede til fyren, hun chatter med. Misse er heldigvis nem at overtale. De hiver lidt ned i trøjen og det bliver starten på et dampende varmt pige/pige eventyr.

Nicole bliver kåd og liderlig, så hun begynder at nusse Misses bryster, for at få hende med på den værste. De kysser vådt og intenst, mens de vrider sig og klæder hinanden af. Først udforsker og slikker Nicole venindens krop med tungen. Det er tydeligt, at Misse kan lide hendes behandling, da hun stønner højlydt mens den slanke blondine giver godt med finger. Senere er det Misses tur og det ender med at realitybaben kommer i en stor orgasme mens Misse giver hende finger og slikker hendes fisse.

Til sidst leger de to veninder med en lyserød dobbeltdildo. De knepper den imens de kigger hinanden dybt og stønnende i øjnene. Det er tydeligt at de ikke har prøvet det før, for de skal lige finde den helt rigtige rytme. De eksperimenterer stornydende med den pink dobbeltdildo mens de får flere frække orgasmer.

En meget varm, og fræk lesbisk scene med Misse og realitybaben Nicole

Modeller:
Nicole Brøggler & Misse Jensen

Foto:
Doktor Jones, Elvira Friis & Sorte Slyngel

Klip & Grading:
Doktor Jones

Post lyd:
Peter Nørgaard

Producent:
Elvira Friis