Relateret indhold

Jennie 

Jennie går dybere

Kom med en tur i soveværelset hvor dejlige Jennie giver en lækker sutter. Hun er i dagens anle ..

Dato:
26/1-2023

Jennie 

Jennies el-tjek

Danske pornobabe, Jennie Rider, har fået nok af at se på hendes hyrede håndværkere, Nick og Bre ..

Dato:
09/10-2019

Dato:  09.Oct 2016

Udnyttet af chefen

Spilletid: 22:00 min

Da der mangler to kunder i listen over fakturaer, får nyansatte Nicole et frækt alternativ af sin kvindelige chef Jennie, der er for fristende til at sige nej til. For Jennie er sådan en chef, man gerne vil udnyttes seksuelt af – og det bliver Nicole så!

Der er ikke noget værre end at skulle op til chefen og have gennemgået sit arbejde. Især når chefen finder en fejl. Så stakkels Nicole er meget flov og ked af det. For hun vil jo så gerne beholde sit nye job.

Men heldigvis trænger chefen Jennie til noget adspredelse og da hun ikke finder noget mere afslappende end at udnytte små yndige piger som Nicole, giver hun et valg: Hent papirerne eller bliv udnyttet med en stor, rød strapon-dildo, som der dominerende bliver klasket på bordet foran den unge pige.

Der skal ikke meget betænkningstid til, før Nicole vælger dildoen. Det synes chefen, er et godt valg og snart står Nicole bøjet hen over skrivebordet, men Jennie giver hende en endefuld og inspicerer hendes lyståbning.

Efter at have fjernet alt tøjet og Jennie har fået monteret strapon-dildoen, får Nicole den helt store tur bagfra, forfra og i munden, før hun til sidst tvinges til at tilfredsstille chefen oralt.

Så mon ikke Nicole atter glemmer et par kunder eller tre, næste gang hun skal have set sine ting efter hos chefen?

Modeller:
Nicole Brøggler
Jennie Rider

Fotografi:
Doktor Jones
Don LP

Klip & grading
Doktor Jones

Post lyd
Peter Nørgaard

Producent
Elvira Friis