Relateret indhold

Elvira, Sanna, Misse 

De bedste cumshots

Her kan du se ALLE de bedste cumshots fra min side i een video! Her vises 30 minutter med udel ..

Dato:
17/5-2023

Sanna 

Cumshot samling

Når man tæller Sannas gangbangs med, må jeg konstatere at hun må betragtes som dronning af cums ..

Dato:
24/2-2023

Dato:  25.Apr 2019

Pik til pap-mor

Spilletid: 22:02 min

Det er pinligt at bo hjemme hos sine forældre når man næsten er en voksen mand, men det har da sine fordele. Ingen husleje og varm mad hver aften, og i Carlos tilfælde, en mega slutty svensk stedmoder med enorme bryster, som det næsten er umuligt ikke at kigge på når hormonerne raser i blodet.

Som enhver anden ung mand onanerer Carlos jævnligt på sit værelse men i dag er timingen dårlig for han har bedt sin pap-mor om at tage sit yndlings slik med hjem fra supermarkedet. Sanna vil gerne have et godt forhold til sin nye stedsøn så hun vader lige ind på hans værelse med godterne og fanger ham mens han er i gang med sin eftermiddags spiller!

Først bliver stakkels Carlos meget flov men Sanna er nysgerrig og beslutter sig for at tage stedsønnens mødom på stedet! Carlos kommer sig hurtigt og begynder at lege med de kæmpe bryster, som han har kigget efter så længe.
Sanna vil gerne gøre et godt indtryk så hun sutter Carlos pik og da den er klar, sætter hun sig hurtigt på den så pap-sønnen kan få lov at mærke hendes våde fisse. Carlos klarer det flot af en nybegynder at være og snart giver den gode dreng sin stedmoder dejlige orgasmer…

Modeller:
Sanna Rough & Carlos

Fotografi: Doktor Jones

Klip & grade: Doktor Jones

Producent: Elvira Friis