Relateret indhold

Misse 

Misses time-out

Nu er det nok! Hvis Misse ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt og følge reglerne i swi ..

Dato:
14/3-2018

Sanna 

Onani instruktion

Her kan du få undervisning i pik-spilning af frække, Svenske Sanna. Hun er iført et lækkert so ..

Dato:
05/3-2018

Dato:  6. Nov 2016

Team Catsuit POV

Spilletid: 26:23 min

Kunne du tænke dig at komme under behandling af svenske Sanna med kæmpebrysterne og danske Misse med det uartige glimt i øjet. Så se med her.

”Har du nogensinde prøvet det med to piger før”, spørger Sanna frækt på svensk, så snart videoen starter. Både hun og Misse er allerede godt spændt op til lir i deres kropsnære, bundløse catsuits. Men heldigvis behøver de ikke vente længe, før der dukker en frivillig op til at tage det tydeligvis alt for store tryk, der har bygget sig op hos de to lækre tøser.

Så bliver der ellers gået til makronerne i denne saftige POV-film. For både Sanna Rough og Misse Jensen ved helt klart alt om, hvad man kan gøre ved pikken for at gøre den glad. Den bliver både slikket og får den ene tur efter den anden op i de våde, villige og meget liderlige tøser.
Det er helt klart en drømmebehandling for den kraftigt erigerede pik, der virkelig har svært ved at skjule sin begejstring over den overdådige opmærksomhed fra de to meget pilfingrede, slikke- og ridelystne piger.

Svenske Sannas kæmpebryster bølger blidt op og ned under behandlingen og Misse kan virkelig gøre ting ved en pik med begge ender...

Modeller:
Misse Jensen, Sanna Rough & Dean

Fotografi:
Doktor Jones, Elvira Friis & Don LP

Klip & grade:
Doktor Jones

Producent:
Elvira Friis