Relateret indhold

Sanna 

Pik til pap-mor

Det er pinligt at bo hjemme hos sine forældre når man næsten er en voksen mand, men det har da ..

Dato:
25/4-2019

Sanna 

Joint og Diller

Sanna holder en tiltrængt fridag og ligger på sofaen men hun kan ikke helt slappe af - der mang ..

Dato:
18/2-2019

Dato:  20. Aug 2017

Sannas slavepik

Spilletid: 18:01 min

Svenske Sanna Rough er med på alt det frække. Særligt når det er ekstra kinky. Her kan du se hvordan hun kan dominere en rigtig mand, så han får lov til at underkaste sig hende.. At få ham til at behage hende og kravle for hendes fødder men også bruge hans pik når hun har lyst.. Det er det, der i dominans kaldes femdom. Velkommen til Sannas syndige univers for ulydige slaver.

Sanna er klædt i en sort uniforms kjole med selvsiddende, lange sorte læderhandsker, plateau stilletter og hun har slaven i kort snor og halsbånd. Hun trækker slavedrengen ind på den hvide pornosofa og lader ham mærke lidt af nydelsen, ved at slikke og sutte på hans slavepik, mens dominatrix Sanna glæder sig til at mærke ham.

Den syndige Domina lader slaven smage den forbudte frugt og lader ham kneppe hendes våde, fisse til hendes behag. Hun ved det kun gør ham mere vild efter hende, at hun kan stoppe når som helst. Hun har magten, selv når han ligger på maven og slikker hendes fisse til hendes fornøjelse, mens hun smækker hans baller røde og varme af lyst.

Se med når Sanna Rough opnår frække orgasmer som domina med slavepikken Robin.

Modeller:
Sanna Rough & Robin

Fotografi:
Doktor Jones & Sorte Slyngel

Klip & Grade: Doktor Jones

Producent: Elvira Friis