Relateret indhold

Sanna 

Pik til pap-mor

Det er pinligt at bo hjemme hos sine forældre når man næsten er en voksen mand, men det har da ..

Dato:
25/4-2019

Sanna 

Joint og Diller

Sanna holder en tiltrængt fridag og ligger på sofaen men hun kan ikke helt slappe af - der mang ..

Dato:
18/2-2019

Dato:  4. Oct 2015

Rough and Nasty

Spilletid: 24:18 min

Storbarmede, Svenske Sanna Rough og smukke Danske Scarlett nyder hinanden i Sebastian Solos mørke kælder. Den svenske pornostjerne elsker at ride sin venindes, den unge Scarletts,ansigt, mens denne stornydende slikker hendes fisse ren og liderlig. De to piger kan ikke få nok af hinanden i den kropsnære latex, der føles som et ekstra lag hud. Gummiet varmes, som de to unge piger bliver mere og mere kåde. Brunetten Sanna lægger sig over Scarlett i en fræk 69’er og slikker Scarletts smukt piercede fisse.
Pludselig afbrydes de af en mand, fuldt klædt i latex. Nastyfucker, som manden kalder sig, overpisser Sanna, som nyder de gyldne dråber fra mandens goldenshower. De to kinky veninder er med på den værste. Nastyfucker knalder Sanna hårdt, mens hun ligger oven på Scarlett. Den piercede unge kvinde har frit udsyn til de frække løjer, mens hun nyder Sannas slikkefærdigheder og engang imellem får hun lov til at smage den krævende mands stive pik.
De to kvinder tvinges på skift til at nyde hinandens kroppe, mens Nastyfucker bestemmer dagsordenen. Det passer Sanna glimrende, da hun selv er til at blive domineret i sengen. Scarlett tager styringen af pigerne og knalder en stornydende, stønnende Sanna imens Nastyfucker knalder Sanna oralt. Brystbomben ser ud til at være trænet i krævende dominans-sex.
En krævende og pirrende film, jeg har købt af Sebastian Solo til dig. Du får lov til at opleve masser af knald, goldenshower, oralsex og forførende lesbiske udfordringer.

Modeller: Sanna Rough
Scarlett Jinx & Mr. Nasty

Beliggenhed: Der Bunker

Producent: Sebastian Solo