Relateret indhold

Sanna 

Pik til pap-mor

Det er pinligt at bo hjemme hos sine forældre når man næsten er en voksen mand, men det har da ..

Dato:
25/4-2019

Sanna 

Joint og Diller

Sanna holder en tiltrængt fridag og ligger på sofaen men hun kan ikke helt slappe af - der mang ..

Dato:
18/2-2019

Dato:  22. Jan 2017

Oppustelig numseleg

Spilletid: 11:23 min

Sanna Rough elsker anal leg. Heldigt for os! Den svenske brystbombe er nemlig kommet på besøg i frækt lingeri og højhælede sko, udstyret med en oppustelig buttplug – hun glæder sig til at se, hvor stor den kan blive oppe i hendes røv. Sanna er frisk, fuld af energi, og hendes krop er klar som altid.

Sanna vender sin veltrænede numse til os og giver hullet med glidecreme. ”Så kold den er,” siger hun glad. Trussen trækkes til side og buttplug'en indsættes i hendes numsehul uden besvær. Sanna klemmer den lille pumpe, og buttplug'en vokser og vokser inde i hende. Hun sukker, det føles godt, hvor stor den er nu? Den frække brunette trækker langsomt i buttplug'en, hendes røvhul spiles godt ud og den oppustede plug ryger ud med et svup.

Sanna slikker sin buttplug ren for safter, lukker luften ud og prøver igen. Hun giver pumpen klem med den ene hånd, mens den fri hånd styrer en stor, sort dildo, eller fingrene leger med hendes glatte og våde fitta. Sanna bliver totalt liderlig. Det er vildt, så meget plads hun har oppe i sin numse. Hun spreder sine baller og hiver den oppustede buttplug ud igen og igen.

Model:
Sanna Rough

Fotografi:
Doktor Jones & Don LP

Klip: Doktor Jones

Grading: Doktor Jones

Producent: Elvira Friis