Relateret indhold

Misse 

Misses POV blowjob

Her kan du komme en tur langt ind i Misses varme mund, når hun sutter pik i bedste P.O.V. stil ..

Dato:
03/10-2019

Misse 

Trekant trick

Der er 1000 ting at vælge imellem på Netflix, men nogle gange kan man bare ikke finde noget int ..

Dato:
14/7-2019

Dato:  10. Jan 2016

Oppustelig Fornøjelse

Spilletid: 12:02 min

Misse elsker store, brutale sexmaskiner og jeg har lige udvidet min maskinpark med Louisiana Lounger, da hun spørger om vi ikke snart skal have en fræk date. Sexmaskinen med det uskyldige udseende er egentlig en oppustelig pude med en meget kraftig motor og dildo. Hun er frisk på at prøve at blive spændt fast på maskinen, for at prøve at blive tvunget til at tage så meget af den som muligt.

Den lækre brunette er iført frække, hvide og åbne strømpebukser, så du har godt udsyn til både strømpebukser og den sexmaskinens bevægelser i hendes våde fisse. Hun spænder sig først fast til maskinen og derefter fører hun dildoen indenfor i fissen. Så griber hun den lille, smarte fjernbetjening og nu starter den hede oplevelse for den danske vildkat, der er med på lidt af hvert. Hun ser meget overrasket ud da hun først starter maskinen, men hun får hurtigt mod på mere. Hun skruer op for tempoet, som dildoen bevæger sig med og hendes støn intensiveres hurtigt. Det er tydeligt at hun kan lide sexmaskinens frække behandling.

Hun nyder den brutale sexmaskine liggende på ryggen på den bløde, oppustelige madras samt i doggy style og får flere intense orgasmer mens hendes krop spjætter. Hun er fastspændt og må tage det der kommer til hende fra maskinen.

Model:
Misse Jensen

Foto:
Doktor Jones, Elvira Friis & Sorte Slyngel

Klip:
Elvira Friis

Grading:
Doktor Jones

Post lyd:
Peter Nørgaard

Beliggenhed:
Glostrup

Producent:
Elvira friis