Relateret indhold

Sanna 

Kæmpe vibrator

Nogen Gange kan den bare ikke blive stor nok - altså vibratoren… Her har jeg udstyret Svenske S ..

Dato:
17/10-2018

Sanna 

Til bal uden trusser

Sanna er en slem pige, som går i byen uden trusser og glemmer at ringe til kæresten. Nu er hun ..

Dato:
27/8-2018

Dato:  31. Jan 2016

Onani ved søen

Spilletid: 12:49 min

Liderlige og storbarmede Sanna nyder en tur i skoven i eget selskab. Fuglene kvidrer og solstråler når i små glimt igennem de grønne trækroner. Sanna smører sine store bryster og velformede numse ind i solcreme, og derefter gør hænderne, hvad de vil. Sannas lille camouflage-bikini kommer af, og hun lægger sig afslappet på picnic-tæppet og kører sine glatte fingre ind i sin tændte revne, mens hun også, fra tid til anden, giver den en dråbe creme.

Sanna er dog ikke kommet på skovtur uforberedt – i håndtasken ligger en nubret, pink dildo, der gør hende følgeskab. Sanna tager i dildoen med begge hænder og fører den taktfast ind i sin stramme fisse, mens hendes bare fødder peger mod himlen og hendes dejlige former slanger sig i den frodige natur, så man får lyst til at hjælpe hende til orgasme.

Hun vender sine smukke baller mod kameraet, kører dildoen ind bagfra og kan ikke holde sig fra at slikke den ren for safter undervejs. Hendes fyldige, røde læber omslutter erstatningspikken, og når den er ren igen, finder den hurtigt vej tilbage mellem hendes ben. Sanna stønner og sukker og kommer blidt på sit bløde tæppe - hun smiler frækt og gør rent efter sig ved at slikke den brugte dildo igen.

Model:
Sanna Rough

Foto:
Sorte Slyngel & Don LP

Klip & grading:
Doktor Jones

Post lyd:
Peter Nørgaard

Beliggenhed:
Glostrup, København

Producent:
Elvira Friis