Relateret indhold

Misse 

Anale udfordringer

Frække Misse er en dygtig anal-prinsesse og altid frisk på en udfordring. Her kan du se hvor me ..

Dato:
11/12-2018

Misse 

Misse i rødt

Frække danske Misse Jensen vrider sig i pornosofaen med “Bouncer” dildoen fra sexlegetøjs produ ..

Dato:
02/10-2018

Dato:  20. Dec 2015

Misses Julegaver

Spilletid: 17:56 min

Jeg har inviteret Misse til at holde en intim, fræk julestue hjemme hos mig. I stedet for gløgg, æbleskiver og kravlenisser har jeg valgt at diske op med hendes julegave, som naturligvis er af fræk karakter. Den kække nissepige er heldig og får to gaver som hun ivrigt pakker op. I den ene finder hun en blød vibrator, der ligner lidt en lille snemand. I den anden aflange pakke finder hun en ribbet, blød dildo med vibrationer. Varmen stiger, hun kigger ivrigt på det nye legetøj og hun bliver kåd, så hun må bare prøve hendes nye gaver.
Hun ligger som en fræk nisse-diva i den glatte, men bløde, læder stol, mens hun først varmer hendes kåde fisse op med den silkebløde vibrator-mand. Safterne begynder at løbe under den mørkerøde jule G-streng og hun begynder at stønne, så du kan se, at hun nyder hendes nye gave. Den frække Missepige elsker at du kigger med når hun forlyster sig med sit nye legetøj. Hun vrider sig for dig mens hun finder den lækre bløde lilla dildo frem, som stimulerer ekstra ved hendes fisseåbning.
Mon dildoen kan bruges analt? Hun tænder først for vibrationerne og mærker den i hendes liderlige indre inden hun bestemmer sig for at gå videre med den frække tanke. Til opvarmning knepper hun dildoen mens hendes fingre nusser hendes følsomme anus. Nu kan den mellemstore dildo let glide op og det er tydeligt at den frække missekat elsker anal sex.
En hed jule-onaniscene, hvor Misse lader dig se med, når hun får sine julegaver og flere intense orgasmer.

Model:
Misse Jensen

Foto:
Doktor Jones & Elvira Friis

Klip & grading:
Doktor Jones

Post lyd:
Peter Nørgaard

Producent:
Elvira Friis