Relateret indhold

Laura 

Laura tester Master ..

Det er noget tid siden du har fået en solo, onani film med frække Laura så her har du en god en ..

Dato:
14/8-2019

Laura 

Festligt ballonknald

Balloner er festlige og sex er sjovt, så her har du lækre Laura, der dyrker begge dele på een g ..

Dato:
07/4-2019

Dato:  22. Nov 2015

Husmoderens pligter

Spilletid: 14:13 min

Laura skal da vaske alt sit frække sexlegetøj efter en tur i swinger-klub. Hun trækker de kraftige, blå husholdningshandsker af latex over hænderne og begynder at vaske vibratoren under det rindende vand. Da hun kommer til glasdildoen, bliver hun mere og mere kåd. Sexlegetøjet glider nænsomt igennem hendes latexbeklædte hænder, mens hun koncentrerer sig om at få sit sexlegetøj rent. Lige om lidt tager situationen en drejning.

Lige så alvorlig som Laura ser ud, lige så hurtig kan hun skifte til det frække glimt i øjet du kender fra hendes andre film her på elvirafriis.dk. Den kurvede glasdildo har nemlig fanget hendes interesse. Hun fører den ned til hendes trusser og berører hendes fisse igennem trusserne med den. Hun kan lide det, så hun begynder også at vride sig små-dansende for dig. Efter lidt tid kan hun ikke holde sig fra dildoen og trusserne må af. Nu er der fri adgang til at stimulere hendes følsomme klitoris og skamlæber med den kolde, gennemsigtige glasdildo. Da hun er blevet godt våd, kan hun ikke vente længere med at føre dildoen op i hendes stangvåde fisse.

Lækre Laura er lidt af en impulsiv frækkert. Hun hopper ned af køkkenbordet, vender sig om og stimulerer sig bagfra med sine fingre, der føles glatte af det blå gummi til hun får en skøn orgasme.

Model: Laura

Foto: Doktor Jones & Don LP

Klip & Grading: Doktor Jones

Post lyd: Peter Nørgaard

Producent: Elvira Friis

Beliggenhed: København SV