Relateret indhold

Ella 

Catsuit Ella

Smukke Ella ser mega lækker ud i sit sorte wetlook catsuit og stilletter da hun kommer gående i ..

Dato:
04/6-2017

Ella 

Super Sutter

Min frække veninde Ella elsker at give et godt blowjob, og i denne video giver hun et dybtfølt ..

Dato:
23/4-2017

Dato:  4. Dec 2016

Dejligt gensyn

Spilletid: 18:28 min

Det er længe siden jeg har haft besøg af min smukke legeveninde Ella. Derfor glæder det mig utroligt meget, at kunne vise jer denne frække og intense onani-video med hende. Ella er en rigtig flot pige, med en åleslank krop og lange flotte ben, som hun med fornøjelse viser frem.

I videoen er hun iklædt sexede stockings og hofteholder, der smyger sig opad hendes hud som var undertøjet malet på. Ella nyder en stor slikkepind, så får hun gang i safterne, hun slikker og sutter lystigt og bliver helt tændt. Slikkepinden begynder langsomt at vandre rundt på den slanke krop, indtil den når hendes trusser.

En sødere følelse overtager derefter Ella, hun smider slikkepinden, lægger sig godt til rette og finder en pink vibrator at lege med. Hun hiver trusserne til side, gnubber sin våde fisse, og stikker sine legesyge fingre op i sig selv. Nu er hun rigtigt tændt. Ella vender numsen i vejret, finder rytmen mellem fingre og vibrator og bliver våd, så det slubrer. Dybe suk bliver afløst af høje støn og en orgasme nærmer sig.

Model:
Ella

Fotografi:
Doktor Jones & Don LP

Klip: Don LP

Grade: Doktor Jones

Producent: Elvira Friis

Location: Glostrup