Relateret indhold

Sanna 

Kæmpe vibrator

Nogen Gange kan den bare ikke blive stor nok - altså vibratoren… Her har jeg udstyret Svenske S ..

Dato:
17/10-2018

Sanna 

Til bal uden trusser

Sanna er en slem pige, som går i byen uden trusser og glemmer at ringe til kæresten. Nu er hun ..

Dato:
27/8-2018

Dato:  25. Oct 2015

Anal workout

Spilletid: 18:14 min

Brystbomben Sanna kan ikke lægge skjul på hendes store fitness-passion. Da hun er i København for at filme med mig, får hun lyst til at træne og holde hendes sexede krop ved lige. Den mørkhårede svensker føler sig allermest sexet, når hendes muskler er veltrænede og tonede. I fitness centret er Danske Don DK også i gang. Han løfter vægte og hun træner blot på gulvet uden brug af redskaber. Varmen stiger og de to bliver kåde og liderlige.

Den muskuløse fyr er meget tiltrukket af Sannas muskuløse røv, som hun har særligt fokus på at træne. Han mærker efter for at finde ud af, om det er den ægte vare. Til hans overraskelse, er musklerne ganske ægte og den muskuløse porno-babe viser sin liderlighed for ham. Der går ikke længe, før han har fingrene oppe i hendes stramme røv, der vrider sig af lyst.

Den pik-hungrende fitness-dronning elsker, til hans held, at sutte pik. Hun sutter hans store pik stiv og hård, så den er klar til hendes stramme røv. Hun sutter godt og dybt til hans store nydelse. Han leger med pikken undervejs og smækker hendes ansigt da den er blevet meget hård. Hun læner sig forover, så han let kan trænge op i hendes røv og nyder at modtage den stål-stive pik. Han viser hans dominans mens han knalder hende hårdt i røven ved at hive fat i hendes smukke, brune hår.

Fitness-fantasien bringer de to i både doggy style og ridende sexstilling inden han eksploderer med sperm ud over hendes meget store bryster.
En scene særligt for dig, der elsker en veltrænet kvinde og som elsker fitness.

Modeller:
Sanna Rough & Don DK

Foto:
Doktor Jones, Elvira friis & Don LP

Klip & Grading: Doktor Jones

Post lyd: Peter Nørgaard

Beliggenhed: Frederiksberg

Producent: Elvira Friis