Relateret indhold

Nicole 

Kneppemaskine!

Jeg har længe ønsket mig en knalde-maskine og endelig har jeg fået fingre i en god een af slags ..

Dato:
10/4-2017

Nicole 

Nicole vs Sybian

Endelig er det frække Nicoles tur til at afprøve min Sybian. Hun har fået mange orgasmer igenne ..

Dato:
05/3-2017

Dato:  28. May 2017

Ageplay med Nicole

Spilletid: 25:57 min

Jeg har inviteret den lille søde lolita, Nicole Brøggler, til lidt ageplay i mit legeland, så hun kan lege med mine bamser og alt mit legetøj. Den søde pige med det blonde hår er iført et lækkert, stramtsiddende gråt træningssæt. Nicole udforsker nysgerrigt legetøjet og leger med både mine dukker og bamser.

Frække Nicole Brøggler udfordrer skæbnen og tisser i sine trænings-leggings og ud over mit legetæppe. Hvad siger mor til det? Hun ligger nu iført tissevåde leggings, mens hun leger med mine legesager og senere finder de lidt frækkere af dem. Et par snurrende vibratorer og en rød-hvid stribet dildo. De nye ting er så spændende for den lille pige, at hun bare må prøve.

Hvordan mon den lille Nicole oplever sin første, snurrende dims på hendes smukke, slanke krop? Nyd Nicole når hun her på skærmen oplever ageplay og urin fetish for første gang. Hun tager de våde trænings-leggings af, så du kan se hendes hvide gennemsigtige bomuldstrusser og den lyserøde top, der lader dig se hendes små brystvorter. Til sidst ligger hun nøgen foran dig og leger med sit nyfundne legetøj.

Model:
Nicole Brøggler

Fotografi:
Doktor Jones & Don LP

Redigering & Grade:
Doktor Jones

Producent:
Elvira Friis