Her kan du læse indlæg, se fotos og video om min hverdag, mit arbejde og min fritid. Så der vil være alt fra bageopskrifter til fraklip af porno og indlæg om mit sexliv eller mine tanker derom.
 • Hvilken historisk person? ;)

 • Interview med Josefine Christoffersen

  Nyeste bonusvideo på hjemmesiden er et interview og fotoshoot med den smukke blondine. <3

 • Mine støn, nu i frækt nummer!

  Min tidligere praktikant og gode ven Peter Nørgaard har lavet dette fede nummer, hvor han har brugt mine støn <3

  Hør det her: https://soundcloud.com/mindreendtre/kvinde-onani

 • Fotos fra min scene i tirsdags, har lige set den og er utrolig spændt på at vise jer den <3

 • 15% Rabat på denne fede gag, alt du skal gøre er at følge linket <3

  Michelle som har uniquelady.dk har været så sød at give mig en rabatkode på en af mine ynglings gags fra hendes shop. Så nu har alle i dejlige mænd mulighed for at købe et billigt men utrolig nyttigt indslag i soveværelset <3

  Følg linket: http://www.uniquelady.dk/mundaabner-gag-af-plastik.html

  Og indtast rabatkode: love-elvira

 • Foto-galleri opdatering torsdag

 • Lad mig høre hvad du fantaserer om <3
 • Aftenens opdatering: Elvira i lysthuset

  image

  image

  image

  image

 • God påske <3

 • Mig mig mig mig MIG!!!

  Jubiiii - Idag skal jeg filme til hjemmesiden! Og bedst af alt, jeg skal være foran kameraet hvor jeg uden tvivl har det bedst <3 Mig, mig, mig det er mig der skal være foran kameraet og jeg glæder mig!!

  Jeg har barberet min fisse og smurt den ind i Aloe Vera gel, så den er helt klar til at være på. Dernæst fik jeg den inspiceret og rettet til efterfulgt af en skøn morgenorgasme, dejligt at have en hjælpende tunge når jeg skal være fræk ;)

  Idag bliver vi et hold på 4, min lyd praktikant Peter Nørgaard, Min kameramand Dr. Jones, min gode veninde og makeup artist og mig!

  Planen er at lave ny video og lyd til min velkomst video på hjemmesiden. Jeg har efterhånden fået en del nye ting og vil gerne have at hjemmesiden er opdateret. Dernæst skal jeg lave en onani video (som jeg glæder mig MEGET til, eeeendelig bliver jeg genforenet med min Sybian <3 <3 <3

 • Sexmesse dag 1

  Da jeg vågnede i morges var mine dvd'er i Hamburg, det hele så lidt dystert ud. Jeg har fået lavet Dvd'er til messen og tanken om ikke at have dem når jeg åbnede… puha er glad for det ikke kom så vidt. Fordi 2 timer før messen åbnede trillede de ind. Jubiiii :-D


  Det var Veronica og Nicole Brøggler som skulle stå sammen med mig, og de var såå fantastiske, de skrev mit navn på Veronicas numse og Nicoles bryster og løb rundt og flashede på messen hånd i hånd. Vi havde knæstrømper på og Nicole og jeg fandt hurtigt ud af at det var sjovt at “skøjte” topløse rundt på det glatte gulv.


  Jeg havde købt et twisterspil som var en stor succes, både for os og for de besøgende. Jeg kunne godt tænke mig at have et sjovt sexet spil mere med i morgen, men ved ikke helt hvad det skal være endnu, hvad synes i? :)


  Vi lavede også mini fotoshoots i standen og det var skønt at have en masse tilskuere når man sidder der foran linsen :)

 • Lørdags video opdatering på elvirafriis.dk

  Kommer online på hjemmesiden kl 00 håber i kan li min lille smug-spiller ;)

  image

  image

  image

  image